Top 10 bedste kogebøger til fantastisk hjemmelavet mad med lækre opskrifter

Top 10 bedste kogebøger til fantastisk hjemmelavet mad med lækre opskrifter

Madlavning er en populær hobby for mange mennesker. Det handler ikke kun om at følge opskrifter, det handler om at eksperimentere og prøve nye retter.

I denne artikel vil vi liste de 10 bedste kogebøger til fantastisk hjemmelavet mad med lækre opskrifter, som du kan finde på Amazon.

1) Den nye indiske Slow Cooker: 100 autentiske opskrifter på nemme, smagfulde retter af Anjum Anand

2) Sådan laver du alt vegetarisk: Simple kødfrie opskrifter på god mad af Mark Bittman

3) The Grand Central Oyster Bar & Seafood Cookbook: A Celebration of Crustaceans, Fish & Shellfish af Kevin Mabry

4) Pinch of Yum One Pot-middage: Hurtige og nemme One Pot-måltider til hver aften i ugen af Lauren Lester

5) America’s Test Kitchen Family Cookbook: 150 velsmagende opskrifter fra hele verden af Amerika

Hvad er de bedste kogebøger til hjemmelavet mad?

Jeg elsker at lave mad og jeg elsker at lave mad med min familie. Jeg elsker også at prøve nye opskrifter.

Jeg har lavet en liste over kogebøger, som jeg synes er de bedste til hjemmelavet mad.

1) The New Essentials of French Cooking af Julia Child: Denne bog har eksisteret i lang tid og er stadig relevant i dag. Opskrifterne er nemme at følge og vil lære dig det grundlæggende i fransk madlavning, hvilket vi alle gerne vil vide!

2) Mastering the Art of French Cooking af Julia Child: Denne bog ligner den første, men den går mere i dybden med det franske køkken samt teknikker som hvordan man laver bouillon, saucer og supper. Det er et must-have, hvis du vil løfte dine færdigheder et hak!

3) Veganomicon af Isa Chandra Moskowitz: Hvis du har ledt efter veganske retter, der er nemme og lækre, er det denne bog, du har brug for! Der er over 250 opskrifter

1. Den komplette idiots guide til madlavning med børn – enkle og nemme opskrifter til børn

At lave mad med børn er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen og lære dem værdifulde livsfærdigheder.

Denne kogebog indeholder opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og desserter. Den har også opskrifter, der er glutenfri, vegetariske og veganske.

Bogen er inddelt i kapitler efter hvilken type ret, du ønsker at lave. Du kan finde opskrifter på retter som pizza, tacos, pasta og sandwich.

2. To sider af tallerkenen – En moderne kokkeguide til traditionelle asiatiske retter – en alsidig kogebog og inspirerende samling af opskrifter fra Japan og Korea

Denne bog er et perfekt eksempel på, hvordan man laver traditionelle retter med moderne madlavningsteknikker. Forfatteren, der er kok og madblogger, har lavet asiatiske retter i årevis, og hun ved, hvad der skal til for at få dem til at smage lækkert.

I denne bog finder du opskrifter fra alle de asiatiske lande, fra de mest populære som Japan og Kina til de mindre kendte som Vietnam eller Indonesien. Der er kylling teriyaki opskrifter, thailandske grøn karry opskrifter, vietnamesiske pho suppe opskrifter – you name it!

3. Sådan laver du koreansk mad – teknikker, ingredienser og mere

Koreansk mad bliver mere og mere populær rundt om i verden. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de forskellige teknikker og ingredienser, der bruges i det koreanske køkken.

Et par almindelige teknikker i koreansk madlavning omfatter pande-stegning, kogning, grillning og friturestegning. Dette kan gøres med en række forskellige ingredienser såsom kød (kylling, oksekød), skaldyr (fisk, rejer), grøntsager (zucchini) og nudler (vermicelli).

4. Asiatiske dumplings – Mestring af Gyoza, forårsruller og mere – Traditionelle opskriftsideer fra Kina, Singapore og Malaysia

Asiatiske dumplings er en form for mad lavet ved at pakke et fyld ind i tynd dej og derefter friturestege eller koge det. De er populære i Kina, Japan, Korea, Vietnam, Indonesien og andre asiatiske lande.

I dette afsnit vil vi diskutere historien om asiatiske dumplings samt deres oprindelse og de forskellige sorter, der findes i dag. Vi vil også undersøge, hvordan man laver nogle af disse retter, som inkluderer Gyoza fra Kina, Spring Rolls fra Singapore og Samosas fra Malaysia.

En førende blog om madlavning er www.gastrokemi.dk.

Recommended Articles

Registreringsnummer DK-37407739